Iklan

Followers

Sunday, May 1, 2011

tentang saye..kehipudan saye..kesukaan saye

ini lah saye yang bernama hasanah bt kamarul zaman ....
anak bongsu dalam 5 org adik beradik...
mari lah add saye dalam fb clik di MARANG SEKEPAR KZ..kalau nak ketahui saye dgn lebih lanjut..hehe
: )
ha nie pulak tempat aku stdy @ POLITEKNIK MUADZAM SHAH
baru sem 1 hahahaha...
mula2 memang x best duk poli nie dah ar dalam utan..
ad satu hari tu kat muadzam pada hari sabtu mesti ade pekan sehari memang best lah ...
ade lah org asli ramai sanggt takut giler aku mase 2 dgn anak dieorg x pakai baju yew aku rase macam duk kat pusat pembuanggan dah heheheheheeee...tapi lau kite x kacau dieorg so diorg pown x lah kacau kitew kan hehehehee
ha nie sebelum @ selepas mesti snap gambar dulu hahahahaa bejet cun lah tu !! hehehehhe

nie lah cita2 aku menjadi seorg photogrfer yang profesional.tapi skung x dek DSLR ar cuma ade nikon compac je dulu hehehee..
D90-menjadi pujaan saye hehehhee ..hurm bilew lah nak dapat camera nie eeekkkk hehehehe sem depan ok ar nie leh ar merase kan hehehee leh wat buisnes heehe tambah jugak duit poket ak en hehhe..


ha!! nie nak cerita sikit lah mase aku menjadi JUARE FOR SNAP N EDIT PIC bertemakan 1MALAYSIA.
mase  tu penat giler ar degan bersama-sama model aku nie name yew dalam fb BULAN REENA..cun jugak model aku nie hehehe..nasib lah die nie x kuat merunggut sanggt...dah penah2 snap pic so belanjew ar die makan en sebagai upah heheeh
ni dapat no 3 so ade lah dapat habuan sikit en hehehehe
ha nie lah gambar bertuah aku dapat tempat pertama hehehe
dapat ar RM150 kan hehehe 
nak tahu mane aku dapat budak2 nie hehhehehe.....nie sebanarnya budak nak balik asrama hahaha apew ag 2 lah peluang aku nak snap gambar dieorg cakap jew macam nie "die tlong akak jadi model akak akak akan bagi upah " hehhe apelagi laju lah dieorg nak bergambar kan hehehehe.

nie lah budak baru nak belajar kan hehehehee
ha nie lak mase aku p rompin kat KAMPUNG MERCHONG rumah kawan aku ..sebb umah die ade sawah hehhehe best sanggt asenyew dapat tegok sawah padi...

4 comments:

  1. selamat datang ke dunia blog !

    ReplyDelete
  2. nice blog and photos. Keep it up and all the best. dah follow awak dah.

    ReplyDelete

Iklan