Iklan

Followers

Tuesday, May 3, 2011

apew kate korang bila tahu proses daging burger???

                                                             WARNING!!!!
                   Carefully choose MEAT BURGER FROM OUTSIDE.
 HA ..... nie cik senoh nak p cerita sikit lah kang hampa-hang pa semua nie pasal burger..korang tahu x macam manew daging burger 2 di prosses???? ha..mesti x tahu kan...ha nie cek nak habak sikit kat korang macam manew org EUROPE proces daging burger.......tapi korang jagan wisau kat malaysia nie daging burger semua bersih n halal hehehe contoh:
ha macam cntoh brand RAMLY nie halal proses die pown ok ..mengikut syariah agame islam..heheehh
video
nak tahu x org europe wat macam manew ...ha korang tegok lah video nie eekkk....geli tekak aku nak makan hehehehe...di x buang KULIT, X BUANG KAKI,X BUANG USUS,X BUANG GIGI,X BUANG KEPALE...EKKKKKK...pastu terus masuk kan lembu2 idup-idup dalam mesin belander..hurm ...pastu daging semua hancur n dibuatnya daging burger..so hati2 laah memilik daging burger.. 
PESANAN IKLAS DARI SAYE HAHAHAHAH

4 comments:

  1. budak poli muadzam eh? ouh..ade kawan kt sane
    felda jengka pulak dah..haha..abg felda maokil segamat

    btw, nice entry :)

    *kalau buang word verification mesti lagi ramai follower

    ReplyDelete
  2. gelinya.... nanti kalau nak makan burger kena cari yang ramly je lah! kompom halal.

    ReplyDelete
  3. uish, gile ah..kotor giler..skali ngan kepale sume..confirm otak lembu pon ade skali ni..
    uekk~

    ReplyDelete

Iklan