Iklan

Followers

Wednesday, May 4, 2011

ais krim pisang!!!

                      AIS KRIM PISANG!!!
SALAM semua..hari nie saye makan air krim pisang ,,ha korang penah makan tak..hehehhe rase pelik pulak kan tapi yang pasti nya ais krim pisang nie memang sedap hahhah..ais krim nie boleh bukak macam kita makan pisang betul,,hehehe korang nak try pegi lah serbu kedai ais krim sekarang !!! hehehe.
pagi tadi anak saudare saye bagi ais krim nie selepas die balik dari tadika.."acu nah nie ais krim pisang"...
ha!!!!! aiskrim pisang !!
sambil teguk anak saudare saye membuka ais krim tu macam bukak pisang ...i pown apew lagi tiru lah jugak ape yang die buat,,,hahaha
rase kelakar pulak dah ..but hari nie saye dah makan 2 batang ais krim nie hahaha..memang sedap lah..
ha nie lah die muka depan plastic aiskrim 2
.

ha ni lah die anak saudare saye ..hahaha name die amirul  fitri.. ..degil giler die nie..

7 comments:

  1. Alamak makan aiskrim? mama nak sikit. sedapnya............

    ReplyDelete
  2. pelik , btw follow my blog .
    http://basibiskut.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ok lah beskot hehhehehehe tq lah bec follow my blog yew... :)

    ReplyDelete
  4. kulit dia boleh makan ke?

    ReplyDelete
  5. boleh kak nora sedap yang kulit 2 jelly heheh

    ReplyDelete

Iklan